NYHEDER FRA LA MER

M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

De fleste har helt sikkert hørt om øjenvippeserum, som påstår at de giver lange og fyldige vipper – men virker det så også? Det finder du af, hvis du læser videre 😉
Os kvinder, vi vil jo alle sammen gerne have bambi-øjne og det skal helst være så nemt som muligt! 🙂 Det er så her at denne lille vidunder-serum kommer ind i billedet!

eas-v02-high-res-cmyk-2305553

Jeg startede med at bruge M2 Eyelash Activating Serum for ca. 1 år siden. Før det, havde jeg haft eyelash-extensions på i ca. 2 år, og det havde taget rigtig hårdt på mine vipper. De var blevet tynde og meget, meget korte. Jeg tror, at de har været omkring 5 mm lange, da jeg tog de sidste extensions af og jeg var meget frustreret over at de var så korte og ødelagte. Derfor valgte jeg, at give denne serum en chance. Jeg havde hørt, at man ville kunne se markant forskel inden for 6-8 uger, hvis man brugte serummen hver dag.  Jeg skal ærligt indrømme, at jeg ikke rigtig troede på at det ville have en effekt, men jeg havde ikke rigtigt noget at miste – og hold nu op hvor blev jeg overrasket. Efter den første måned kunne jeg allerede se en forskel, og mine vipper har egentlig bare vokset siden. Jeg elsker det, og vil aldrig stoppe med at bruge denne.

Jeg bruger mit serum hver aften inden jeg går i seng, hvor jeg påfører den langs vippekanten og lader det virke natten over. Det fungerer bedst for mig. Det er ikke hver aften jeg husker det, men det har ikke så meget at sige, når man er i gang med processen – i begyndelsen huskede jeg det dog hver aften! 

Mit resultat ses her, og jeg er ganske tilfreds med det 🙂

m21 m22 m23

Ønsker du at få lange, fyldige bambi-vipper, så kan du få M2 Eyelash Activating Serum her.

Nyttig information om M2 Eyelash Activating Serum:
Aktiv serum, der stimulerer vippernes vækst. Vipperne bliver længere, fyldigere og stærkere.
Indeholder: MDN (Methylamido Dihydro Noralfaprostal), der øger væksten samt plejende B7-Vitamin, hyaluronsyre, Prodew 300 og GAG, der alle har en effekt på vippernes styrke og elasticitet. Påføres som en flydende eyeliner langs vippekanten på det øvre øjenlåg på afrenset hud – gerne om aftenen – hver dag. Resultater ses efter 6-8 og det maksimale udbytte ses efter ca. 4 måneder.

Det kan svie en smule når man påfører det de første gange, eller får det ind i øjet. Dette stopper dog ret hurtigt, og nu mærker jeg aldrig noget til det, når jeg påfører min serum.

 

Love, T.

Indlægget er ikke sponseret, og holdningen til dette produkt er min helt egen. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer til M2 BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM

  • Blog by Tina

    Den er uden tvivl det hele værd, så det syntes jeg bestemt at du skal 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lifestylebloggerne

    Det må jeg helt klart tjekke ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NYHEDER FRA LA MER