JEG KAN IKKE FÅ NOK..

VIRKER DEN? ECOOKING PEEL MASKE

Jeg har rigtig længe kigget på denne peel maske fra Ecooking som jeg har set en del reviews på. Denne skulle være super effektiv og mange jeg har set bruge den har lignet nogen som har ligget lidt for længe ude i solen, uden solcreme 😉

Jeg var derfor en af de første til at hive den ned af hylderne da jeg så de blev forhandlet i Matas i Lyngby Storcenter – så ja, denne er altså ikke sponseret 🙂

Hjem og på med masken, som de skriver må sidde i ca. 4-6 min. og så kan man stille og roligt bygge den op – og jeg må sige, at min skuffelse var enorm da jeg efter 15 min. så sådan her ud… Jeg kunne hverken se eller mærke en forskel 🙁 Her havde jeg håbet på ild-røde kinder og en følelse af en maske som virkelig havde gjort noget for min hud. Fail.. Min søster og jeg talte sammen og hun har også prøvet den med samme (udeblivende) effekt… Øv øv..

Jeg giver dog ikke så let op.. Den anden aften havde jeg min veninde på besøg, som efter lidt overtalelse (og tvang) fik masken på, i halv mørke sent om aftenen, og jeg lod den sidde i i hvert fald 10 min., da jeg så tændte lyset og så hendes hudfarve var jeg lige ved at spytte hende i hovedet af grin – hun var ILD RØD! Haha.. 😉

Så måtte jeg og min kæreste også prøve, den stakkels mand skal i øvrigt lægge hud til meget. Og denne her var han ikke vild efter at prøve (skat, du får bare en kemisk peeling hvor din hud bliver ild-rød og måske føles som om du er blevet solbrændt..) Men for husfredens skyld gjorde han det 🙂 Og her får i så resultatet, uden filter, makeup eller godt lys 😉

WOW hvor den virkede denne gang, hold nu ferie altså. Rødmen skal man ikke være bange for, den aftager efter nogle få timer max.

Ecooking Peel Maske er en opstrammende maske, som virker peelende, og som har en udglattende effekt. Den indeholder flere aktive syre-ingredienser, såsom mælkesyre og AHA syre. Masken opløser døde hudceller og giver en helt ren og frisk hud. Den indeholder blandt andet planteekstrakter og E-vitamin, som retter op på linjer og rynker, og giver huden et mere ensartet look.  Ecooking Peel Maske kan bruges til alle hudtyper, dog skal man være forsigtig ved en sensitiv hud.

Bemærk: Ved brug af denne maske, skal man bruge solbeskyttelse i dagtimerne dagene efter.

Fordele:

 • Virker opstrammende og udglattende
 • Opløser døde hudceller
 • Udligner linjer og rynker
 • Uden parabener og farvestoffer
 • Økologisk

Anvendelse:

 • Masken bruges 1 gang om ugen
 • Påfør masken på afrenset hud
 • Påfør masken i et tyndt lag og lad den virke 4-6 minutter første gang alt efter hudtype
 • Trap langsomt, så den kommer op på 10-12 minutter pr. gang
 • Det kan godt prikke lidt i huden ved brug, og det er ikke unormalt at huden
  bliver rød
 • Fjern masken med fugtet vat og rens derefter huden med et renseprodukt
 • Afslut med serum og fugtpleje
 • Brug gerne masken om aftenen

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE FÅ NOK..