#INSTA READY

WORLD OCEANS DAY

I går var det World Oceans Day, eller Verdenshavenes dag på dansk. Det er en dag som officielt blev oprettet i 2009 af FN, men som faktisk har eksisterede siden 1992.

Dagen er tænkt til at man skal hylde og ære vores verdens have, som i høj grad bidrager til at vi kan overleve på jorden og som vi faktisk ikke behandler særlig pænt. Vi skal derfor huske på denne årlige mulighed for at ære verdens have, hylde havenes produkter så som mad og dyr, men også havlivet i sig selv og havene som internationale handelsruter. Dette står i kontrast til den globale forurening og det overforbrug af fisk vi mennesker har, hvilket får antallet af liv i havene til at dale.

Siden jeg for et par måneder siden så en tankevækkende dokumentar på NetflixA Plastic Ocean, har jeg faktisk tænkt på at jeg ville lave et indlæg om den manglede fokus, der er på forurening af verdenshavene.
Det er jo ikke særlig beauty-relateret, og derfor har det været lidt svært at finde den rette vinkel. MEN .. så reddede mit favorit luksus mærke La Mer mig, da de hvert år støtter op om denne dag, og laver en Limited Edition af deres Créme de La Mer Moisturizing Cream. Hvis I følger med på bloggen eller min Instagram, så ved I vist godt at jeg har en forkærlighed for denne creme, da den simpelthen bare er den bedste og altid redder min hud.

La Mer betyder hav på fransk, og deres vigtigste ingredienser stammer fra havet. Derfor er La Mer meget optaget af, at vores have skal have det godt. La Mer har med lanceringen af denne smukke creme, øget sin indsats for havbeskyttelse som aldrig før ved at indføre et nyt løfte om at beskytte vores have – La Mer Blue Heart Oceans Fund. Dette er en fond med fokus på at støtte havbeskyttede områder og styrkelse La Mer’s igangværende havbevaringsindsats over hele kloden.

La Mer  afholder en auktion i New York hvor 50 kunstværker fra forskellige former af designere har udstillet deres værker. Hele overskuddet fra denne auktion får 100 % til bl.a.  La Mer Blue Heart Oceans Fund og deres mission. 

Du kan støtte  La Mer Blue Heart Oceans Fund og forkæle din hud ved at købe deres lækre limited edition creme, som koster 3.150,- kr. for 100 ml. eller du kan vinde den på Club Matas’ Facebook side lige her. 

Du kan også støtte vores alle sammen verdens have på en masse andre og billigere måder. Du kan bl.a. tænke over om al den plastik som vi bruger i hverdagen er nødvendig? Eller, nu hvor strandsæsonen står for døren, kan du tænke over om det måske ikke var en idé at rydde skraldet op efter dig eller dine venner – så de ikke havner i have. Du kan også aktivt fravælge produkter der indeholder mikroplast. Der er altså et hav af muligheder.

Jeg syntes i øvrigt at I alle skulle se A Plastic Ocean, den giver virkelig stof til eftertanke.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

#INSTA READY