MANICURE MUST HAVE

50 ÅR MED VORES ALLESAMMENS STRIBER

Hurra for vores elskede Striber, de fylder nemlig 50 år i år. Tænk engang at de har været en del af stort set alle danskernes liv på den ene eller anden måde i en menneskealder. Det er imponerende, og så er de kun blevet bedre og bedre ????

I anledningen af de runder dette skarpe hjørne, så har Matas lavet 4 limited edition udgaver af deres bedste striber. Den klassiske Luksus Shampoo & Balsam og den nyere version af Bodylotion & Bodyshampoo med en dejlig duft af granatæble.

Jeg er jo så heldig, at jeg arbejder med disse produkter hver dag, så jeg har været lidt med i hele processen bag designet af disse produkter. Vi var vidt omkring, men jeg syntes at vi er landet super godt. De er så fede og retro! Stribernes “mor” skal have masser af ros for disse fine designs.

Vidste du at..
Striberne er helt fri for parabener, MI og de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer. Dernæst indeholder de heller ikke nogen former for mikroplast. Mange af Striberne er også Svanemærket og Astma-Allergi mærket, det gør at de er et trygt og sikkert valg for alle i familien, store som små.

Historien bag striberne
Det første af Matas? egne produkter, en babysalve, så dagens lys i 1955, men året var 1967, da det stribede design kom til. Ideen til den karakteristiske dekoration opstod ved et tilfælde, da reklamemanden, som arbejdede med markedsføringen af Matas-produkterne, en dag blev fanget af en barbers rød/hvide cylinder, som hang og snurrede foran butikken i nabolaget. Dette inspirerede ham til de første Striber, som sidenhen er blev moderniseret flere gange. I dag, 50 år senere, finder du mere end 650 stribede varianter på hylderne i Matas.

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MANICURE MUST HAVE