OMG!

SÅ SKETE DET ENDELIG!

Altså, nu har jeg jo spurgt om jeres råd og selv teaset, at jeg meget gerne ville gøre noget med min lange, kedelige hår – og i går var så dagen hvor jeg endelig fik taget mig sammen og kommet ned til frisøren! ??

Jeg er selv blevet meget glad for resultatet og for mig er det en kæmpe forandring, selvom der egentlig bare er klippet ca. 20 cm af og så er toppen blevet lysnet 🙂 Men som mange af os med langt hår kan relatere til, så er det altså en big thing! ?? 

Jeg bruger altid en frisør i Stylebox by Matas, jeg syntes at min frisør (Dorte) er den bedste og så er jeg vild med stemingen i butikken og at jeg har en hel MAC shop i nakken, hvor jeg kan sidde og holde øje 😉

Når, men tilbage til håret – så blev der som nævnt klippet en del af, efter min mening, og så blev det lysnet i toppen. Jeg havde en udvoksning der var direkte pinlig, og ca. ligeså bred som Køge Bugt motorvejen … ??

Her er et FØR billede:
Langt, tungt, slidt og kedeligt. Desuden havde jeg det altid i en hestehale, da jeg ikke orker at bruge oceaner af tid på det om morgenen. Kedeligt – JA! ?

Her er et (par) EFTER billeder:

Som I måske kan se, så er der altså sket en del 🙂 Og jeg er VILD med forandringen! Det er meget lettere, sundere og har en perfekt længde som både kan styles nemt og kastes op i en hestehale, til de dage hvor der er brug for 10 min. ekstra på øjet 😉

Det skal lige have en gang lysning igen inden sommer, SÅ er det rigtig sommerhår! ???

Hvad syntes I?

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

OMG!