JEG KAN IKKE FÅ NOK AF...

OMG!

IMG_3928IMG_3935Rimmel London er kommet ud med deres Oh My Gloss lip gloss i en ny version, nemlig Oh My Gloss Oil Tint. Det er der er specielt ved denne lip gloss er, at den indeholder 4 olier, som faktisk udgør hele 20% af formuleringen. De fire olier er: kokos-, granatæble-, abyssinsk og japansk radisefrøolie. De bidrager alle til at efterlade læberne gennemfugtede og bløde. Og det gør de virkelig, de kan sagtens erstatte en læbepomade, og så er de bare så flotte på.

De kommer i 6 smukke farver, og selvom emballagen ser lidt hidsig ud i farven, så er de altså meget sheer i farverne, hvilket jeg er ret vild med. De giver lidt farve og masser af glans!

Jeg er jo en sucker for glossy læber i øjeblikket, så disse er virkelig værd at kigge nærmere på, hvis du har samme træng som jeg ??

IMG_3932Smart Pink #100, som er en meget sart lyserød. Den oxiderer en lille smule, super flot alene på læberne. Perfekt til en sød konfirmand.

IMG_3933
Master Pink #200, en lidt mere farvemættet lyserød. Perfekt alene eller på toppen af en læbestift.

IMG_3934Modern Pink #300, en flot pink som er perfekt alene og ikke for hidsig. 

IMG_3930Contemporary Coral #400, som er en flot coral farvet gloss – jeg er især vild med coral om sommeren, når man har fået lidt farve. Denne her bliver et sikkert hit! 🙂

IMG_3931Pop Poppy #500, en rød og flot gloss som sagtens kan bruges alene og ovenpå en læbestift.

IMG_3929Orange Mode #600, som er en frisk orange farve. Og den er faktisk super flot på! Jeg var lidt skeptisk ved farven, men den er faktisk blevet en af mine favoritter! Især mørke hudtoner vil klæde denne! 🙂

De koster 69,95 og få i udvalgte Matas butikker heller lige her.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

JEG KAN IKKE FÅ NOK AF...