I NEED YOUR HELP GIRLS!!

JEG KAN IKKE FÅ NOK AF…

IMG_3651IMG_3652

Jeg er helt pjattet med mine to highlighter fra MAC. De er simpelthen så smukke og de kan pifte et hvert look op til nye højder! ???

Dem jeg taler om er deres Extra Dimension Skinfinish Highlighter, som giver huden en perfekt glød. De er super cremede og perfekte til at definere og highlighte ansigtet med en prismeagtig glans, der giver huden en strålende smuk finish. Jeg elsker den måde de går fra at give et naturligt skær, til at skifte over til hhv. guld og lilla/lyserød. Så smukke altså.

De er også ultra holdbare, så man kan sagtens have dem på en hel dag uden at skulle touche-up. (I like it!) ??

Jeg har købt mine i Stylebox, som jo har fået MAC i alle deres butikker.
Jeg har farverne Beaming Blush og Show Gold, de koster 240,- kr. pr. stk.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

I NEED YOUR HELP GIRLS!!