MATTE LÆBER MAN KAN HOLDE UD

I NEED YOUR HELP GIRLS!!

hair

GIRLS!! I need your help – det er virkelig en SOS’er ??

Jeg har længe gået som katten om den varme grød, og gerne ville have der skulle ske noget nyt med mit lange kedelige hår OG nu har jeg altså bestilt tid til frisøren med klip og farve! Hurra for spontane beslutninger. 😉

MEN nu er det store spørgsmål så, hvor meget skal jeg klippe af? Jeg har lige nu hår ned til midt på ryggen og 80% af tiden, så sidder det bare i en kedelig hestehale og gør ikke noget godt for mit udseende..
Jeg ville gerne være typen der stylede håret hver dag med bløde krøller osv., men det sker bare ikke i min ultra travle hverdag hvor jeg møder på arbejde kl. 7 og læser HD ved siden af. ? Derfor vil jeg meget gerne have en kortere hår, som er lidt nemmere og hurtigere at style.

Jeg er bare i tvivl om hvor kort det skal være? Skal det være kort page, lang page eller længere ned af skulderne? Help me.. Jeg er meget ubeslutsom, selvom det jo “bare” vokser ud igen.

Jeg har fundet disse billeder, som jeg syntes er vildt flotte hairstyles, så jeg tror jeg er lidt på vej derhenad..

Hvad syntes i?

 

Love, T.

Ingen kommentarer til I NEED YOUR HELP GIRLS!!

 • Hej Sus!
  Tak for dit gode input! Og stof til eftertanke ? Jeg ved godt, at kort(ere) hår også kræver. Men tænker at det måske bliver lidt hurtigere at tørre, glatte eller krølle? Hvad er din erfaring?
  For jeg vil klippe af for at få mere arbejde. ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Klipsus

  Hej Tina … nu må du ikke tro at et kort hår ikke tár tid.. faktisk er det modsat .. syntes måske at du skulle starte med lidt kortere og så nogle etager som hende med solbrillerne ( modellen ).. så har du stadig mulighed for at sætte det op .. men du kan også kramme det op med et produkt evt. Tør champoo så det ser lidt tilfældigt smart ud.. pøj pøj??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MATTE LÆBER MAN KAN HOLDE UD