TWEEZERMAN FAVORITTER

MATTE LÆBER MAN KAN HOLDE UD

IMG_3824IMG_3825
Hvis der er ét makeup item, som har præget de sidste sæsoner, så er det helt klart matte læber. Jeg sender en tak til Kylie Jenner og resten af The Kasdashians for at bringe dette frem i lyset for alvor. ??

Næsten alle makeup brands har været fremme med deres version af matte læber og langt de fleste er lige horrible at have på læberne. De er udtørrende og de creaser. Øv øv øv.. Men flotte er de, og derfor bliver vi jo ved med prøve lykken.

Men piger, I skal ikke vente længere nu… Nilens Jord har hørt vores bønner, og de har nu lanceret 6 smukke nuancer af deres Matt Lips Liquid Lipstick som både er behagelige på læberne og har en super god holdbarhed. ??

IMG_3826

Se lige de farver. Wauw! Der er virkelig noget til enhver. Jeg er faktisk vild med alle 6 farver. De to yderste bruger jeg rigtig meget for tiden, de passer godt til mit vinterblege ansigt 😉 Og de røde, dem kan jeg næsten ikke vente med at bruge på vores ferie om lidt, når jeg har fået en solkysset glød ??

Matt Lips er en langtidsholdbar formulering, som holder i op til 6-7 timer. Nilens Jord har kombineret rene pigmenter med naturligt hvidt ler, som giver en mat men farvemættet finish. Læbestifterne har en blød svampeapplikator, som glider nemt over læberne. Den cremede konsistens tørrer hurtigt uden at udtørre læberne.

IMG_3832IMG_3834IMG_3833IMG_3835

For at opnå det perfekte resultat, så kan man med fordel bruge de nye lip liners i matchende farver. Man kan nemt lave sit eget lille lip-kit med disse nyheder fra Nilens Jord, og hurra for det. For det kan virkelig være svært at finde en lip liner i en matchende farve.

Lip linerne har en cremet konsistens og den bløde spids gør det nemt at definere formen på dine læber. På den måde kan man opnå den perfekte kant rundt om læberne, det kan nemlig være det svære når man bruger læbestift og ikke er specielt trænet i at lægge den.

Begge nyheder fra Nilens Jord kommer i alle Matas butikker i løbet af marts måned. De kommer til at koste hhv. 150,- kr. for Matt Lips og 99,- kr. for de matchende Lip Liners. 

Er du allergiker eller har du sensitiv hud, så er Nilens Jord det perfekte mærke for dig. De har ingen parfume, ingen parabener og ingen æteriske olier i deres produkter. Størstedelen af deres produkter er AllergyCertified.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TWEEZERMAN FAVORITTER