SÅDAN FJERNER JEG MIN ØJENMAKEUP

BLØDE FØDDER

Nu skal jeg jo på ferie liiige om lidt, og så skal mine fødder ud af vinterstøvlerne og ned i sandalerne. Så var det, at jeg liiige måtte ned i Matas og støvsuge deres hylder for fodpleje, for der findes ikke noget værre end fødder som ikke er velplejet – i hvert fald i mine øjne. Sprukne hæle og hård hud er ikke min kop te. 😉

Jeg køber altid min fodpleje fra Striberne, da jeg syntes de er bedst til prisen. Simpelthen.

Jeg er vild med deres fodbadesalt, den er lækker og blødgør min fødder, præcis som den skal. Jeg bruger 3 spsk. til en almindelig balje vand, og så pisker jeg det lige rundt til det er opløst. Jeg sidder typisk med fødderne i vandet til det bliver lunkent, men det kan man gøre som man har lyst til.

Efter et lækkert fodbad, så filer jeg mine fødder med min smarte elektriske fodfil fra Scholl. Den er super nem og praktisk at bruge. Jeg er fra naturens side heldig, da jeg ikke har særlig meget hård hud, men syntes alligevel godt at hælene kan trænge lidt engang imellem.

Når fødderne er fine, bløde og fri fra hård hud, så får de et lag af min fodsalve, som er en intens plejende salve, der er ideel til tør hud og hælrevner, da den både indeholder fugtgivende carbamid (15% urea) og jojobaolie samt plejende aloe vera. Jeg lader min fødder tørre en 10-15 min. før jeg begynder at gå rundt, da det fedter meget og jeg ikke vil lave mærker på mine gulve. 🙂

Ovenstående plejerutine er til de dage hvor jeg virkelig har god tid, som f.eks. en søndag aften. Meeen, da flertallet af mine dage kører med 180 km/t., så bliver det mest til min nødløsning, og den vil jeg gerne dele med dig, da den er super god til at forbygge triste fødder! 🙂

Først bruger jeg min fodscrub, imens jeg står i badet og lader min balsam virke. Det er nemt lige at scrub’e fødderne og den indeholder vulkan sten, som giver en intens eksfolierende scrub. Den indeholder også AHA-syrer, der forlænger peelingens effekt samt glycerin, der giver fugt til huden. (man får virkelig meget for pengene her!!) 🙂
Når jeg så er færdig med badet så giver jeg lige mine hæle en tur med min hælstift, som blødgør huden også. Den er lille, praktisk og smart også at have med på ferie f.eks. 🙂

1 gang om ugen bruger jeg min fod- og hælkur, som jeg giver et godt lag inden jeg går i seng og så tager jeg en strømpe udover, så det virkelig kan få lov til at arbejde hele natten. Om morgenen, så har jeg babyfødder. Det er virkelig fantastisk!

Jeg håber at I kan bruge nogen af mine tips til at få blød og velplejet fødder. Indlægget er IKKE sponseret af Matas, men blot min kærlighed til gode, budgetvenlige produkter. Og her virker Striberne altså bedst for mig. 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SÅDAN FJERNER JEG MIN ØJENMAKEUP