ADVANCED NIGHT REPAIR

VI SKAL SNART PÅ FERIE!!

LPACANT1021

ENDELIG har vi fået bestilt årets første ferie – og jeg kan næsten ikke vente. Jeg glæder mig til at skulle ned og ligge og dase i Sydens sol med min skønne kæreste.

Egentlig var det ikke meningen, at vi skulle holde noget ferie sammen før til sommer, men da muligheden lige bød sig, så var vi ikke længe om at få besluttet os. Og bum, så var der bestilt en uges ferie til Gran Canaria. 😉 Ingen har os har været der før, så det bliver så hyggeligt at skulle udforske øen sammen. Vi har talt om at leje en bil i nogle dage og køre lidt rundt – så hvis I har nogen tips til hvad vi skal se, så smid endelige en kommentar. 🙂

IMG_3661IMG_3662

Nu hvor vi lige har bestilt ferie, så var det da meget belejligt at disse små, mega nuttede produkter fra Matas Natur kom dumpende ind af døren. 🙂
Jeg er meget stor fan af Matas Naturs produkter, da de både er gode for mig og miljøet. Disse, som de har lavet i rejsestørrelse nu, er fra deres serie uden parfume. Denne serie er både Svanemærket og Astma-Allergi Danmark mærket. Med andre ord, så er de altså super skånsomme samtidigt med at de har nogle lækre og plejende ingredienser. De to fremtrædende er E-vitamin og økologisk Aloe Vera.

Så I kan bestemt regne med, at disse skal med en tur til Gran Canaria 😉 Jeg syntes det er så smart med rejsestørrelser, så man slipper for at slæbe de store produkter med, som man normalt har derhjemme 🙂 Og – så er det også en god måde at få prøvet nogle forskellige produkter på, inden man køber dem i fuld størrelse 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ADVANCED NIGHT REPAIR