MAKEUP DU KAN SPARE PENGE PÅ

SKIFERIE OG HUDPLEJE

skiferie-østrig-mariaalm-piste-960x400

Er du en af dem der er ved at pakke kuffert og ski, og skal en uge afsted med høj sol og masser af sne? Så læs med her hvordan du undgår at få tør hud, frostspringninger og en skibrille-tan 😉

Man må absolut ikke undervurdere hverken kulde, vind eller sol om vinteren. Din hud bliver ekstra udsat for det kolde klima når du suser ned af pisterne med bart ansigt, så det er vigtigt, at du både forbygger, plejer og beskytter dig selv. Der skal massere af fugt og solfaktor til 🙂

330f5e3d8759813f96d8f563da151846Du skal huske, at din hud skal have massere af fugt!
Når der både er tale om kulde og sol, skal huden have ekstra meget fugt for ikke at udtørre. Brug derfor en god og tyk ansigtscreme til at pleje og gennemfugte din hud, mens du opholder dig i sneen.
Jeg vil anbefale Beauté Pacifique Créme Soyeuse Hydrante. Denne creme giver din hud et fugt-boost og beskytter også mod de skadelige UV-stråler. Den koster 229,- kr. og fås lige HER.

beaute-pacifique---fugtigheds-creme-tube---alle-hudtyper---50-ml--1

Ekstra fugt kan du også give din hud om natten. Din vigtigste ansigtsmaske du skal anskaffe dig på ski, er en fugtgivende én af slagsen. Den gennemfugter og plejer din hud i dybden, mens du bliver udhvilet til en ny dag i sneen. Du vil vågne op med en skinnende og udhvilet hud, som vil være gennemfugtet hele ugen lang.
Til det vil jeg anbefale Beauté Pacifique Masque Soyeux Hydratant. Denne maske giver masser af fugt og genopbygger fugtbalancen. Du kan påføre den på både ansigt og hals, og den skal have lov til at virke minimum 10 min., men jeg vil klart anbefale at lade den sidde hele natten, så får du mest ud af den. Den koster 259,- kr. og fås lige HER.

591277IN SUN FACE carton 40ml_F+UK

Husk altid at beskytte din hud mod den skarpe vintersol. Det er ikke kun, når du slikker sol og bader om sommeren, at du skal beskytte mod de farlige stråler. Vintersolen gør samme arbejde ? og strålerne vil endda være dobbelt så stærk, da de reflekteres i den hvide sne. Det er derfor vigtigt, at du beskytter din hud så godt som muligt med en god solfaktor ? enten i din dagscreme eller under din creme.
Jeg vil anbefale enten Matas Striber Vintersports Creme med SPF30 som koster 69,95 kr. og fås HER eller Piz Buin Ultra Light Fluid med SPF30 som koster 130,- kr. og fås HER. Begge er lette solcremer, som ikke fedter. De giver fugt og beskytter ansigtet som solens skarpe stråler. Et ferie must-have.

Et sidste tip er, at tage et bad om aften fremfor om morgenen. På den måde undgår du at du vasker hudens naturlige olier og fedt væk, og de hjælper også med at beskytte huden. Sørg også for, at cremerne er trængt helt ind i huden inden du går ud i frostgraderne – så undgår du at den fryser din hud ekstra meget.
God ferie
Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAKEUP DU KAN SPARE PENGE PÅ