SUNDT OG LÆKKERT HÅR

MAKEUP DU KAN SPARE PENGE PÅ

i-really-need-1390ko

Er dit makeup-budget ikke stort, så har jeg her tips til de produkter hvor du ikke nødvendigvis behøver at købe de dyre mærker. Der er en del budgetmærker, som har produkter der er mindst lige så gode som dem i luksus udgaven 🙂

Rimmel Colourist Mascara Black

En god mascara er en nødvendig del af de flestes makeupsamling, og du  kan med fordel vælge en prisvenlig model, og stadig få meget smukke vipper. Der findes nemlig mange både gode og billige varianter. Desuden kan det også føles lidt ærgerligt at investere i en dyr mascara, fordi den skal kasseres efter fire måneder, hvis du vil undgå bakterier og irriterede øjne. Min ynglings budgetmascara findes lige HER. 

Kohl Rim

En Kohl-eyeliner fra et budgetmærke kan være mindst lige så god som en fra et luksus mærke. Prisen på en budget kan ligge omkring 50-70 kr. hvor en fra et luksusmærke kan ligge omkring 200 kr.
Jeg vil anbefale Rimmel Londons Kohl-eyeliner til 50 kr. som kan fås HER.

otherHighlighter er ofte det produkter, som du kan finde hos budgetmærkerne, hvor kvaliteten er bedre end hos luksusmærkerne. Jeg er en sucker for highlighter, og mine ynglings er fra budgetmærkerne. Som creme highligther er de f.eks. fra &OtherStories Luminising Palette som fås HER og som pudder highlighter er det The Balm Mary-Lou-Manizer som fås HER.

brow

Både brynpenne og faste brynfarver kan sagtens købes billigt, så længe du finder netop den farve, der passer til dine bryn. Husk, at de fleste af os skandinaviske kvinder ser bedre ud med kolde farver frem for brynfarver med røde toner. Jeg vil anbefale Maybellines Master Pro Palette som fås lige HER.

OMGLipgloss bliver det nye sort i den kommende sæson, der bliver de skinnende læber mere populære end de matte. Men da man efterhånden har opbygget en mindre samling, så kan man nemt peppe sin matte læbestift op med en lipgloss. Og det behøver igen ikke at være en dyr en af slagsen – jeg er vild med denne fra Rimmel London, som både fugter læberne og giver en masse shine! Den fås lige HER. 

dependdepend1Neglelak behøver bestemt heller ikke koste en formue. Faktisk syntes jeg at Chanel har nogen af de neglelakker der holder dårligst, selvom prisen ligger på små 300 kr. Jeg er personligt vild med Depends mini neglelakker, som koster max. 30 kr. og fås i et hav af farver. Størrelsen er perfekt, da jeg gerne vil skifte farverne ud på mine negle ofte – så står jeg ikke med et hav af halv brugte lakker. De fås lige HER. 

Bronze

Solkysset hud til billige penge, ja tak! En bronzer behøver nemlig heller ikke at koste en formue. Så længe at den har en flot farve og glød som passer til din hud, så er der altså ikke meget forskel på en luksus udgave og en budget udgave. Og det er jo til at klappe i hænderne over. Jeg bruger selv denne fra Rimmel London, som er en klassiker fra dengang man begyndte at gå med makeup. Den fås HER. 

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SUNDT OG LÆKKERT HÅR