FOUNDATION? HVORDAN VÆLGER MAN DEN RETTE?

SUNDT OG LÆKKERT HÅR

IMG_3519

For et par måneder siden fik jeg disse fine produkter ind af døren, fra de søde piger hos Impression PR – det er Maria Nilas serie Head & Hair Heal. Det er en serie som jeg har hørt og læst rigtig meget om, derfor var jeg ellevild for endelig at prøve den 🙂

Jeg går meget op i hvilke produkter jeg bruger til mit hår. Jeg har ret langt hår, og der er kontant afregning i forhold til tørt, eller spaltet hår hvis jeg ikke bruger nogle ordenlige produkter. Jeg har også tildens til tør hovedbund her i vintersæsonen, hvilket er dødirriterende og mange shampooer gør det kun værre.

IMG_3520IMG_3521IMG_3522

Disse produkter er udviklet til at pleje og beskytte hovedbunden, modvirke skæl og hårtab, alt imens de stimulerer hårvæksten. Jeg vil lige tilføje, at jeg ikke lider af håbtab, men altså – hvem vil ikke gerne have lidt tykkere hår? 😉 Jeg vil i hvert fald gerne.

Jeg er blevet virkelig glad for produkterne. Mit hår er rent, velduftende og gennemfugtet efter jeg har vasket det. De dufter fantastisk, og de virker! Min tørre hovedbund er helt forsvundet, selv når jeg klør mig i hovedbunden er der ingen hvide flager. Den er blevet meget sund og mit hår har fået mere glans, hvilket gør det sundere at se på.

Maria Nila har nogle fantastiske værdier for sine produkter. De er 100 % veganske, cruelty free, uden sulfater og parabener og så er de produceret i Sverige.

Jeg kan varmt anbefale deres produkter, og jeg vil helt sikkert selv gå ud og bruge mine penge på disse produkter når jeg løber tør.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

FOUNDATION? HVORDAN VÆLGER MAN DEN RETTE?