SALLY HANSEN MOISTURE REHAB

SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

IMG_3354

Yay! Jeg har endelig fået fingre i dette sæt fra Swiss Clinic. Det stod meget højt på min ønskeseddel til jul, og jeg var så heldig at modtage det til test af de altid søde piger hos Amaze Press. 🙂

Jeg er meget spændt på at se resultatet af min hud, når jeg har brugt sættet i et lille stykke tid – som jeg selvfølgelig vil dele med jer. Jeg vil lave et indlæg om mine før og efter billeder. Jeg håber på at få en mere ensartet hud, mindre porer og minimere mine fine linjer, som jeg faktisk er begyndt at få i en alder af 27 år 😉
Jeg er ikke så meget til at skulle sprøjte alverdens ind i min hud, og syntes også at jeg er alt for ung til den slags, så jeg vil meget hellere forebygge med sund fornuft og en masse dejlige produkter 🙂

IMG_3357Swiss Clinic Skin Renewal består af Swiss Skin Roller og Swiss Rejuvenator, som tilsammen stimulerer hudens egen kollagenproduktion, fremmer cellefornyelsen og styrker immunforsvaret.
Skin Renewal behandler, stimulerer og fornyer huden. Den er effektiv mod rynker, slap hud og ar. Behandlingen fremmer hudens egne helingsprocesser og bremser ældningsprocesserne op. Så alt i alt skulle dette lille sæt være som en gave til huden, og jeg har hørt så meget positivt om det – jeg er vild for at komme igang med at prøve det selv.

Nu hvor det er lidt mere komplekse produkter, så vil jeg lige give jer en lidt dybere beskrivelse af, hvad de egentlig kan og gør ved huden.

IMG_3356Swiss Clinic Rejuvenating Serum er skabt til at beskytte huden mod ældning ved at støtte dens naturlige kollagendannelse. Ved hjælp fra Swiss Clinic Skin Roller udgør de et unikt makkerpar, der bevarer og styrker hudens elasticitet, opbygger hudens forsvar og mindsker fine linjer og rynker. Den nye nøgleingrediens er Hydroxyprolisilane C N, som blandt andet binder hydrogen i huden og stimulerer kollagendannelsen. Det forstærker hudcellerne og optimerer hudens helingsproces samt kvalitet.

IMG_3355Swiss Clinic Skin Roller er en micro needling roller i japansk kirurgisk stål, som danner små mikrohuller i huden med 540 mikronåle. Rolleren findes i længderne: 0,2 mm, 0,5 mm og 1 mm. Jeg har min roller i den korteste 0,2 mm., hvilket passer bedst til min hudtype, da jeg stadigvæk har en ung hud. Rolleren er et værktøj som ved brug simulerer hudens egen kollegenproduktionen, udglatter rynker samt hjælper til reduktion af ar og strækmærker. OBS! Det gør overhovedet ikke ondt at bruge denne roller, så selvom du måske har nåleskræk eller er bange for at det gør ondt, så bare rolig – det gør det ikke 🙂

Hvis I selv vil prøve disse produkter kan I finde dem lige her:
Swiss Clinic Rejuvenating Serum

Swiss Clinic Skin Roller

Samlet sæt findes lige her

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SALLY HANSEN MOISTURE REHAB