EYEBROW POMADE

SALLY HANSEN MOISTURE REHAB

IMG_3333IMG_3332Sally Hansen lancerer Moisture Rehab? Overnight Nail Serum i uge 4 i Matas butikkerne, og se lige en fed PR-æske den kommer i 🙂 Der er simpelthen en gele maske til øjnene med og den lille falcon nedenunder. Jeg syntes det er en ret sjov gimmick. 😉

Sally Hansen er faktisk mit foretrukne mærke, når det kommer til neglepleje. Jeg bruger altid deres Vitamin E Nail & Cuticle Oil samt deres Cuticle Rehab gelé. Især her om vinteren, der har jeg super tørre negle og neglebånd – så jeg klappede i mine hænder da jeg så, at de også kom med en fugtgivende negleserum.

IMG_3331IMG_3330

Meningen med denne Moisture Rehab? Overnight Nail Serum er, at man tager den på om aftenen og lader den virke igennem hele natten. Lidt ligesom en natmaske, natcreme mv. og på den måde får de aktive ingredienser rigtig lov til at virke ugeneret, i forhold til hvis man bruger den i dagtimerne.

Moisture Rehab? Overnight Nail Serum er baseret på fugtgivende og nærende ekstrakter fra sort orkidé, acai og alger, der genopbygger negle og neglebånd. De righoldige aktiver er yderst fugtgivende og fugtbevarende, så de hjælper til at genoprette tørre og svage negle.

Måden man bruger serummet på, er at smøre den på hele den rene, tørre negleplade samt neglebånd og massér blidt. Behandlingen kan gentages hver aften eller efter behov.

Pris: 89,95 kr.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

EYEBROW POMADE