ET TWIST AF PEACH

EYEBROW POMADE

IMG_3279IMG_3280

Jeg har i et lille stykke tid testet denne Eyebrow Pomade fra Depend, og jeg er faktisk blevet positiv overrasket over hvor nem og god denne slags brynprodukt er. 🙂 Hidtil har jeg gået en bue uden om denne slags, da jeg syntes det er meget nemmere med en blyant og vupti så var der bryn på 2 min., men min forudindtaget frygt, har været helt uden grund 😉 Det her er lige så nemt som alt andet! Man skal bruge en lille skrå pensel til at male brynene på, og ellers fungere det helt ligesom en almindelig brynblyant. Det er faktisk lidt nemmere at lave hairstroke med denne end det er med en blyant. Så hvis du hælder til den slags, så er det her et must-have produkt 🙂

Der er endnu en smart lille detalje ved denne Eyebrow Pomade og det er, at den fiksere brynet også. Når pomaden er tørret ind, så bliver brynene siddende hvor de skal. Det syntes jeg er dejligt, at man får en slags 2-i-1 produkt, og ikke skal have en brow gel ved hånden nødvendigvis.

IMG_3281

Her har jeg farven Soft Brown og den passer super godt til min hudtone. Jeg skal gerne have en koldtonet farve, som neutralisere mit rødelige pigment.

Du kan købe Depend Eyebrow Pomade i Matas, og den koster kun 129,- kr. Du får ret meget produkt og den holder i lang tid.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

ET TWIST AF PEACH