HIGHLIGHT TIL PERFEKTION

MASH & COMEDY AID

IMG_3206IMG_3207

Jeg var så heldig at få billetter til Comedy Aid 2016 i julegave af min kæreste. Faktisk havde jeg selv været inde og kigge på billetter, da vi ikke nåede at købe nogen sidste år – men så påstod han, at han skulle arbejde og så droppede jeg idéen. Men så havde den bandit bare snydt mig og allerede købt billetterne.. Altså! 😉
Sammen med billetterne lå også en invitation til MASH, hvor vi skulle spise først – til dem af jer som ikke kender MASH, så er det Københavns (og omegn) bedste kød-restaurant. 🙂 De laver de lækreste bøffer og den bedste bearnaise sauce i hele verden!

IMG_3210IMG_3211

Vi fik også dessert, men som altid – så kom jeg først i tanke om at tage et billede da jeg var godt igang med den 😉 Det sker jo, og den smagte himmelsk!

IMG_3212IMG_3208IMG_3209IMG_3213

Efter den lækre middag, så tog vi på Tivoli Hotel hvor Comedy Aid 2016 blev afholdt. Vi havde rigtig gode pladser på balkonen, så man kunne se hele scenen og der sad ikke et stort menneske foran mig og skyggede som jeg ellers altid er uheldig med.. Men sådan er det jo at være en lille lort 😉

Det var et super godt show med rigtig mange sjove komikere – både nogen etablerede navne og upcoming – jeg syntes faktisk at nogen af dem jeg ikke rigtig kendte var de sjoveste.. Dog var Torben Chris helt vild sjov. Han kludrede fuldkommen rundt i det og det tog vel 10-15 min. ekstra for ham at blive færdig. Det var virkelig sjovt, bare ærgerligt at de havde klippet det ud da det blev sendt i TV’et. (Måske ikke så ærgerligt for ham 😉 )

Alt i alt havde vi en skøn aften, og det kan virkelig anbefales at tage ind og se til næste år. Samtidig støtter man et godt formål via Red Barnet, i år var det børn på flugt som jo er et kæmpe stort problem i øjeblikket. Desværre.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HIGHLIGHT TIL PERFEKTION