LAST MINUTE NYTÅRSKJOLER PÅ UDSALG!

GODT NYTÅR!

cap2017-04

GODT NYTÅR ALLE SAMMEN!! 🙂
Jeg håber at I alle sammen har haft en fantastisk afslutning på 2016, og fik fejret nytåret på bedste vis.
Tak fordi at I er så søde at læse med her på min blog, det er en fornøjelse og det er jeres skyld det hele kan lade sig gøre! 🙂 Tusind tak!

Jeg havde selv en dejlig aften med to af de vigtigste mennesker i mit liv, nemlig min fantastiske kæreste og min skønne kusine, og selvfølgelig vores lille hund, Micha 🙂
Min nytårsdag foregik med hygge sammen med min kæreste, og vi var overskudsmennesker, som lige tog op og trænede – så var vi klar til at spise en masse dejlig mad senere på aften. Jeg er stadigvæk øm i dag…
Omkring kl. 16 kom min kusine, og så kørte vi ellers fra Amager til Frederiksberg for at afhente det sushi vi havde bestilt – og hold nu op en tur!! H.C. Andersens Boulevard var åbenbart afspærret fra Tivoli og helt forbi Rådhuspladsen – i prime time for alle der skulle hente mad eller holde nytår, så der endte vi med at holde i kø 🙁 Det tog 1,5 time tur/retur!! Det var helt håbløst og det endte med at vi så dronningens nytårstale i bilen, haha!! Men Yousee svigtede jo også med signalet, så det gik nok – det blev til en god historie. 😉
Resten af aftenen forløb som mange andres med god mad, hygge og traditioner med kransekage og bobler. 🙂

Jeg har desværre ikke taget så mange billeder fra aftenen, da der var mest fokus på hinanden og hyggen. Men lidt blev det da til 😉

IMG_3183IMG_3187IMG_3188IMG_3179IMG_3202

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LAST MINUTE NYTÅRSKJOLER PÅ UDSALG!