RED ALERT!

NYTÅRSKJOLER FRA NELLY.COM

NLY eveNLY One Turtle Neck Curve Dress / NLY One Metallic Rib Twist Dress / NLY One Scoop Back Sequin Dress / NLY Trend Free Soul Dress / NLY Eve Mermaid Lace Gown 

Jeg sad lige og kiggede efter nogle flotte nytårskjoler inde på Nelly.com. Det er faktisk en af mine foretrukne sider at handle tøj på. De har så meget lækkert tøj derinde, både af deres egne mærker og kendte mærkevare. Dernæst er leveringen hurtig, det er nemt at returnere og jeg har ikke oplevet noget bøvl med nogen af de ting jeg har købt.

Jeg er helt vild med den første kjole, den blå – den er jeg lidt ærgerlig over at jeg ikke har nået at bestille.. Men men, den kan jo bruges til en anden fest også 🙂

Der er lidt til enhver smag – både de tætte, løse og lange! Jeg syntes altid det er et helvede at beslutte sig om det skal være den ene eller den anden kjole. 😉

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RED ALERT!