GOLDEN MAKEUP LOOK TUTORIAL

DERFOR VIRKER DINE CREMER BEDST OM NATTEN…

IMG_3059

Jeg har det sidste stykke tid læst en hel del om, hvornår huden skal plejes mest, for at optage produkterne bedst muligt. Og det tænker jeg, at jeg gerne vil dele med jer. 🙂

Mange ved allerede, at natmasker og natcremer fungere godt om natten fordi man giver huden ro til at suge produkterne ind og man lægger ikke makeup mv. ovenpå. Men hvad sker der egentlig med vores hud om natten? Jo, nu skal I høre…

Det er om natten, at huden reparer alle de ting, den er blevet udsat for i løbet af dagen – heriblandt to store syndere – sollys og forurening.
I løbet af dagen bliver vores hud udsat for forskellige stressfaktorer, men om aftenen begynder huden at slappe af igen, faktisk viser studier at det er mellem kl. 21 og 23 at huden reelt begynder at slappe af, og det hænger jo meget godt sammen med at der er der solen er gået ned og der er lidt mere ro på. Derfor vil huden i dette tidsrum være mest modtagelig over for de plejende ingredienser som vores hudpleje indeholder. Så mit tip er, at rense og pleje huden i dette tidsrum, for at få mest muligt ud af dine produkter.
Ligeledes er det også her, at søvnhormonet melatonin begynder at blive udløst i din krop. Melatoninhormonet gør det lettere at falde i søvn, og er samtidigt med til at reparere din hud for skader fra både solens skadelige stråler og fra forurening.

Det siges, at man får mest ud af søvnen fra klokken 23 til klokken 06 næste morgen, og det skyldes blandt andet, at det er her vores væksthormon udløses.  Væksthormonet hjælper med at reparere og danne nye celler. Det er altså her, at de gamle celler udskiftes med nye friske celler.

Et godt tip er, at drikke et stort glas vand inden sengetid for at modvirke tørhed. Da huden skriger på fugt sidst på natten og tidlig morgen, fordi kroppen ikke har fået væske hele natten. Og nu hvor huden er kroppens største organ, så er det jo egentlig bare en rigtig god idé at passe på den, så godt man nu engang kan 🙂

Og hvad er mere passende end at give huden lidt ekstra kærlighed her i julen, hvor man faktisk har lidt mere fokus på sig selv og afslapning!

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GOLDEN MAKEUP LOOK TUTORIAL