LAST MINUTE GAVE

GOLDEN MAKEUP LOOK TUTORIAL

DSC00857DSC00861

Mangler du inspiration til et flot og golden makeup look? Så vil jeg i dag vise dig hvordan jeg har lavet mit!

Jeg har været så heldig at modtage en del af Sisley Paris’ super lækre makeup produkter. Jeg kender mest Sisley fra deres vildt lækre hudpleje, som jeg selv bruger. Jeg har bl.a. skrevet om deres Black Rose Cream Mask, som jeg bruger flere gange om ugen som natmaske, og den giver mig babyblød hud 🙂 og, så visker den alle alderstegn ud!

Jeg har leget lidt med forskellige produkter fra Sisley, og jeg vil lige liste den op her i en vilkårlig rækkefølge:

Sisley Phyto Eye Twist øjenskyggeblyant i farverne Pearl & Bronze 

Sisley Phyto Lip Twist tinted lip balm i farverne Sugar & Melon

Sisley So Intense Eyeliner i farven Deep Black

Sisley Phyto Ombre Glow øjenskygger i farverne Silver & Gold

Sisley Phyto Touche Illusion d’Été, en gelé-pudder som giver en smuk og solkysset hud. 

Fælles for alle de Sisley produkter som jeg har testet er, at de er i en utrolig høj kvalitet. Deres øjenskyggeblyanter er ekstremt vandfaste, og de holder virkelig hele dagen, og natten med. De blender så fint sammen uanset om det er creme-øjenskyggerne eller pudder-øjenskyggerne.
Deres flydende eyeliner er også super godt, og helt vildt let at lægge. Den er pigmenteret og den udtørrer ikke halvvejs over øjenlåget, som mange andre flydende eyelinere godt kan have tildens til at gøre – desværre.
Læbeprodukterne er også lækre, farverne passer rigtig godt til os skandinaviske piger, og de både fugter læberne og holder helt fint i forhold til at de “kun” er tinted lip balm. 
Det sidste produkt jeg vil fremhæve er mit ynglings i samlingen! Deres Phyto Touche Illusion d’Été – det er simpelthen den fineste og mest naturlige bronzer jeg har prøvet længe. Den har en helt unik formel, og den giver sådan en smuk glød på huden. Indpakningen er også bare super fantastisk!

3473311840301

 

Jeg har lavet en lille tutorial hvor jeg fortolker et look med hovedsageligt brug af Sisleys produkter. Jeg er selv glad for dette varme look, som kan bruges til enhver given lejlighed 🙂 Jeg håber, at I kan lide det! 😉

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

LAST MINUTE GAVE