RENS DIN HUD I BADET

MY BIRTHDAY!

IMG_2979

I går, søndag, var det min fødselsdag! Jubiii, og hurra for mig 😉 Jeg var så heldig at blive 27 år gammel, og det er egentlig meget sjovt med den alder der. På den ene side føler jeg mig stadig meget ung, og på den anden side, så er jeg jo efterhånden ikke ung ung mere, og det er jeg egentlig ret glad for. 🙂 Som tiden går får man jo noget erfaring med sig i livet, og det ville jeg ikke bytte for at være 20 år igen! Mit liv er egentlig også ret upåklageligt – jeg har en skøn familie, en dejlig kæreste, fantastisk arbejde, elsker mit HD-studie og så har jeg muligheden for at blogge omkring det jeg elsker, mit liv og min passion for beauty-verden! Win, win, win!

IMG_2981IMG_2991IMG_2992IMG_2996IMG_2997

Jeg var så heldig at dele min dag (faktisk hele weekenden) sammen med min søde kæreste. Vi har hygget os, og egentlig bare nydt hinanden. Han arbejder i politiet, så det er ikke altid vi har oceaner af tid til den slags, og det gør at vi sætter endnu mere pris på det, når vi så endelig har tiden til det. Og det skal man huske, især med den frygtelige hændelse der har været for kort tiden siden med den stakkels betjent der blev skudt og dræbt. 🙁 Sikke en verden vi lever i..

Men den søde mand, han har virkelig forkælet mig med morgen-fødselsdags-sang, lækker morgenmad og en faktisk gave til sådan en lille gadget nørd som mig, nemlig et nyt Apple Watch serie 2. Hvilket ikke er nemt at støve op så tæt på jul 🙂 Så kæmpe tak min skat!

Om aftenen var vi ude og spise sushi på vores ynglingssted, og jeg spiste som altid, alt alt for meget.. Gad vide om jeg nogensinde lærer at begrænse mig 😉

Alt i alt, var det en skøn dag, og weekend. Nu glæder jeg mig at se min familie i julen og holde lidt fødselsdags-hygge med dem 🙂

IMG_2982IMG_2983IMG_2984

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

RENS DIN HUD I BADET