IDUN MINERALS

MAC EXTRA DIMENSION SKINFINISH

IMG_2880IMG_2882

Jeg ved, at man siger at lykke ikke kan købes for penge .. MEN de har altså ikke ejet en MAC Extra Dimension Skinfinish 😉 For den gør mig lykkelig!

Den har længe været udsolgt, når jeg har været inde og kigge i MAC, men Black Friday var jeg og min søde kollega/blogger veninde Maja Yoon inde i Stylebox og der var pigerne derinde så søde, at de gerne ville bestille dem hjem til os. Det er altså rigtig god service, når man ved hvor hurtigt MACs produkter bliver udsolgt, og man sjældent har tid til at gå og kigge hver dag om produkterne er kommet på lager. 🙂

Så jeg var lykkelig da de ringede og sagde, at nu var den kommet hjem og vi kunne afhente dem i butikken. Jeg har min i farven Beaming Blush, som har en smuk duo shine af en blanding af guld og peach. Den er så smuk. Og den giver den flotteste glød på huden, uden at være for meget guld og glitter. 🙂

IMG_2884IMG_2883

Vidste I godt, at MAC er blevet shop-i-shop i alle Stylebox butikker? Matas, som ejer Stylebox, har lavet et samarbejde med MAC og derfor bliver MAC nu meget mere tilgængeligt rundt om i landet. De har bl.a. også fået en shop-i-shop i Matas i Sønderborg. Jeg syntes det er fantastisk når de lidt mere specielle mærker bliver tilgængelige rundt om i landet, og ikke kun i storbyerne. Så det er et godt move fra Matas og MACs side! 🙂

Pssst.. Denne her er også en rigtig god julegaveidé til hende der er glad for makeup og især MAC.

Udover MAC, har Stylebox også en masse andre lækre mærker. De fører bl.a. GHD, Davines, Kérastase, Kevin Murphy, Maria Nila, Moroccan Oil. Alle sammen super lækre mærker, og de har nogle rigtig gode priser + et koncept som siger at de matcher netprisen! Så man kan shoppe med god samvittighed 🙂

 

Love, T.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

IDUN MINERALS