GET YOUR GLOW ON!

JULEGAVE INSPIRATION

Julegaveønsker blog

Julen er snart lige om hjørnet, og ønskelisterne er efterhånden sendt rundt til alle i ens familie og veninder. Men mangler du lidt inspiration til julegaverne, så vil jeg løbende dele lidt fra min ønskeseddel. Jeg har fødselsdag d. 18. december, og jeg skal derfor finde på lidt ekstra hvert år, så det både dækker fødselsdag og jul 🙂 Jeg håber, at du kan blive inspireret af disse ønsker.

1. Maria Nilas Head & Hair shampoo, balsam og hårkur. Jeg har hørt så mange positive ting om denne serie, og jeg er selv vild med andre af Maria Nilas produkter, så disse står højt på min ønskeseddel. Især fordi jeg altid får tørt hår, tør hovedbund og fælder helt vildt når vinteren kommer ind. Disse ting skulle denne serie hjælpe med at undgå. 🙂
Produkterne kan du finde her, her og her

2. Swiss Skin Roller og Swiss Rejuvenator er to produkter jeg i lang tid har været vild efter at prøve, men jeg har holdt lidt igen. Mest fordi jeg har været lidt bange for, om det gjorde ondt at bruge Skin Rolleren. Den skræk fik jeg heldigvis sat på hold, da vi fik en til test på mit arbejde, og jeg forsigtigt rullede den over min hud – man kan faktisk overhovedet ikke mærke de små, tynde pigge. Derfor fik jeg mod på at ønske mig dette sæt. Jeg har ikke rynker, endnu i hvert fald, men jeg har fine linjer og så syntes jeg egentlig ikke at man kan forebygge ældningprocessen for tidligt. Så længe det gøres ved brug af god hudpleje. 🙂
Produkterne kan du finde her og her

3. Apple Watch Serie 2, Rosegold – hvad kan jeg sige? Jeg er en lille Apple nørd! Jeg elsker deres produkter, selvom der er mange delte meninger om dem. Jeg havde faktisk også et Apple Watch på ønskelisten sidste år, men der fik jeg en smuk Gucci taske i stedet for, og den er jeg meget mere glad for 😉 Men, i år er der jo som bekendt kommet en ny serie af Apple Watch, så det skal selvfølgelig stå på listen igen. Jeg syntes det er et elegant tech-ur og mange af dets funktioner tiltaler mig. Så er det altid spændende hvor mange af dem, jeg reelt får brugt, hvis jeg får det 😉
Uret kan købes her

4. Royal Copenhagen, Mega Mussel står altid på min ønskeseddel. Jeg gik for en del år siden igang med at samle på denne serie, dels fordi jeg syntes den er pæn, tidsløs og alligevel moderne og dels fordi jeg manglede nogle ønsker som bedsteforældrene kunne gå sikkert i byen med 🙂 Så hvert år kommer der lidt ekstra til samlingen, og det er det gode ved sådan et stel – at man ikke behøver at købe det hele på én gang! Jeg ønsker mig ikke kun tallerkener, men nærmest alt fra serien, det syntes jeg dog var lidt overvældende at sætte ind i min lille collage. 😉
Produkterne findes her

 

Hvis du har nogle gode ønsker, så del dem endelig med mig – elsker at blive inspireret 🙂

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

GET YOUR GLOW ON!