1. ADVENT GIVE AWAY

BROWS ON FLEEK MED YOUNGBLOOD

IMG_2694Jeg beklager først og fremmest billedet! Jeg kunne ikke lade være med at prøve mit lille kit inden jeg fik taget et blog-venligt billede 😉 Jeg håber at I bærer over med mig! 

Bryn produkter er nok en kategori jeg simpelthen ikke kan få nok af! Jeg prøver alt hvad jeg kan komme i nærheden af og jeg er vild med at prøve alt fra nye innovative produkter som Divaderme (læs mere her) til de mere klassiske brynkit, som dette fra Youngblood.
Mange af jer kender nok Youngblood fra deres fantastiske mineral pudder og foundation. De laver produkter af høj kvalitet og skaber luksuriøse formuleringer, som er fri for talkum, fyldstoffer, kemiske farvestoffer, nanopartikler og duftstoffer, som kan irritere huden. Så dette mærke er et rigtig godt valg, hvis du går op i naturlig hudpleje.  

IMG_2696IMG_2695

Det kit her, som jeg har prøvet, er deres Brow Artiste, som er et komplet øjenbrynskit som indeholder pincet (jubii 😉 ), 2 øjenbrynsskygger, 1 fikseringsvoks samt applikator med pensel og børste. Det vil faktisk sige, at du har alt i én! Jeg syntes at det er så smart at du også får en pincet med i dit kit. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har styrtet rundt for at lede efter en dum pincet, når jeg har opdaget at mine bryn liiige trænger til at blive rettet lidt, og med dette kit er den bare altid lige ved hånden. Det er et kæmpe plus i min bog!

Jeg har mit lille kit i farven Dark, og jeg vil mene at jeg nok godt kunne have brugt en farve lysere. Men disse farver passer perfekt til hvis man gerne vil have lidt mørkere bryn, som er en anelse mere defineret. F.eks. hvis man skal i byen eller til julefrokost 🙂
Både skyggerne og voksen er dejligt pigmenteret og sidder fint fast både på hud og hår. Og holdbarheden er også rigtig fin!

IMG_2731

Her ses resultatet af mine bryn med Youngblood Brow Artiste, jeg er bestemt en fan!

 

Du kan finde din palette lige her:
Youngblood Brow Artiste den koster 410 kr., hvilket er lidt i den dyre ende – men du får også et kvalitetsprodukt. Mineral makeup ligger generelt i den lidt dyre ende.
Et billigere alternativ, som ikke er baseret på mineraler, kan være Rimmel Londons Brow This Way Kit, som kun koster 79,95. Bare et lille tip 🙂

 

Husk at du stadigvæk kan nå at deltage i min 1. advent give away lige her.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

1. ADVENT GIVE AWAY