CLINIQUE POP LIPS

TRENDSEMINAR SS17 HOS L’OREAL

IMG_2742

I torsdags var jeg så heldig at være inde hos L’Oreal, hvor vi blev præsenteret for de trends der kommer til foråret og sommeren 2017. Det var et super lækkert arrangement, hvor vi blev inspireret og forkælet hele eftermiddagen.

Vi startede ud med en lækker frokost, hvorefter Sine Gerstenberg – L’Oreals Nordic PR Manager – holdte et oplæg om de trends og tendenser som kommer til SS17. Det var både på overall basis samt neglelakker og makeup. Jeg vil give Sine en kæmpe ros, det var super spændende og meget levende. Hun forstod at tryllebinde mig i ca. 1,5 time 🙂

Efter Sines fine oplæg, så var der tid til forkælelse. L’Oreal havde lavet lækre cupcakes, fundet boblerne frem og så var der makeupartister og negleteknikkere til fri afbenyttelse. Det var simpelthen sådan et lækkert og gennemført arrangement. Vi fik tid til at sludre, hygge og grine med hinanden. Det var virkelig en af de hårde dage på jobbet 😉

IMG_2726IMG_2737IMG_2732IMG_2714IMG_2722

L’Oreal Paris har simpelthen lavet den fineste jule-pakkekalender med 24 full Size gaver! Det er blandet med både nyheder og deres bestseller produkter. En rigtig smart måde at få fokus på en masse forskellige produkter. Se den lige.. IMG_2724

Alt i alt, havde vi en skøn dag hos de altid søde piger hos L’Oreal, og jeg takker mange gange for det fine arrangement! 🙂 Vi var også heldige at få en goodiebag med hjem, som I selvfølgelig får lov til at se mere til senere.

Hav en SKØN 1. advent 🙂

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer til TRENDSEMINAR SS17 HOS L’OREAL

  • […] For ca. 14 dage siden var jeg, via mit arbejde, inde hos L’Oreal hvor vi havde forkælelsesdag med bl.a. Trendseminar SS17, makeup artister og manicure. Det var en super hyggelig dag, du kan læse mere om selve dagen her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

CLINIQUE POP LIPS