MAKEUP TREND - STROBING

CLINIQUE POP LIPS

IMG_2704

Jeg har været så heldig at få fat i disse smukke læbestifter fra Clinique. Jeg har faktisk ikke det store kendskab til Cliniques makeup, jeg kender dem mest fra deres hudpleje. I mange år var jeg stor fan af deres 3-trins system med vask, rens og pleje som passer til forskellige hudtyper. Og en af mine foretrukne sommer cremer er deres Moisture Surge creme, som er olie fri og modvirker fedtet hud – som jeg har en smule tendens til i T-zonen om sommeren.
Men nu tænkte jeg altså, at det var tid til at få prøvet disse af. 🙂

IMG_2705

Jeg har prøvet 2 af deres flydende læbestifter Pop Liquid Matte Lip Colour and Primer, som er en let, flydende læbestift, der dækker læberne med masser af farve og en mat finish, der holder længe. De har en fugtgivende formel med indbygget primer, som gør at den glider let og ensartet på læberne. De to jeg har, er en super flot nude farve 01 Cake Pop og en klassisk postkasserød i farven 02 Flame Pop.

Jeg har også prøvet en af deres almindelige Lip Pop Matte Lipstick, som er en helt almindelig læbestift som efterlader en matte finish. De claimer at, farven forbliver smuk og læberne er behageligt fugtet 8 timer i træk.

Først vil jeg sige, at alle 3 læbestifter er super pigmenteret. De flydende er mere intens i farven end den almindelige, men det er meget almindeligt for flydende læbestifter at have mere pigment i. Holdbarheden er også rigtig fin, igen her, er det den flydende læbestift som klarer sig bedst, hvor den almindelig har lidt afsmitning. Den stainer lidt, så man skal fjerne den med makeupfjerner hvis man vil have den helt af 🙂
Jeg syntes heller ikke at mine læber var udtørret, som man kender det fra mange matte læbestifter, så det var et kæmpe plus i min bog 🙂

Dernæst syntes jeg, at indpakningen er helt fantastisk! Jeg er vild med det matteret glas-look til de flydende læbestifter og den helt matte til den almindelige. Det giver dem et meget luksuriøst look.

Prisen er den eneste ulempe ved disse produkter, da de ligger i den dyre ende. Begge typer koster 195,- kr., men jeg vil sige at du får også en god kvalitet for pengene.

Ønsker du et billigere alternativ, så kan du læse om Rimmels nye matte læbestifter lige her.

Du kan finde Clinique læbestifterne lige her:

Lip Pop Matte Lipstick 

Pop Liquid Matte Lip Colour and Primer

 

Vil du læse mere om læbestifter, så kan du blive klogere på Rouge Rouge Lipstick Collection by Shiseido ved at checke min favorit blogger Maja ud lige her

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAKEUP TREND - STROBING