MAT NEGLELAK

DIVADERME BROW EXTENDER & FIBER MASCARA

IMG_2523

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste de nye produkter fra mærket Divaderme, hvor af deres Brow Extender II lige et landet i Matas’ butikker. I har allerede hørt og set lidt til deres Brow Extender II herinde, da det ret hurtigt blev en af mine favoritter. Det er 100 % naturlige produkter, og meget allergi venlig. Og så er de bare imponerende nemme at arbejde med.

IMG_2634

Det første produkt jeg har testet er deres Fiber Wing Mascara II, som er en mascara der giver masser af længde og volumen. Den indeholder cellulosefibre og arganolie. Fibrene giver længde og volume, og arganolien plejer. Den påføres som enhver anden mascara, og fjernes også med almindelig makeupfjerner.

d4

Step 2 i Divadermes mascara rutine er, at bruge deres Lash Extender II ovenpå Fiber Wing Mascara II, imens den stadig er våd. Så griber fibrene fast til vipperne og gør dem længere og fyldigere. En god erstatning til falske vipper. Lash Extender II indeholder 80 % naturlige fibre og 20 % urter & vitaminer. Fibrene drysser en lille smule når man påfører dem, så jeg vil anbefale at lægge sin mascara inden foundation mv., så er de små fibre super nemme lige at børste væk.
Jeg er blevet meget glad for denne mascara kombination, da den giver synligt fyldigere vipper på ingen tid – og det bliver nemmere og nemmere at lægge for hver gang! 🙂

IMG_2639

Det tredje produkt jeg har testet fra Divaderme er deres Brow FXII Terra, som er en lille applikator, som man kan bruge til at definere sine bryn med. Den er rigtig god til at tegne en skarp kant op med, og indeholder også kun naturlige ingredienser, så som mineralholdigt ler fra Amalfikysten og plejende vitaminer og urteekstrakter. Denne er en anelse mørk til mig, men jeg kan sagtens blende den ud med en spoolie.

IMG_2637

Det sidste produkt jeg har testet fra Divaderme er deres Brow Extender II, som jeg har i både farven Ash Blonde og i farven Light Blonde. Dette produkt er blevet et must-have hjemme hos mig, som jeg har nævnt i et tidligere indlæg, så er dette virkelig en game-changer. 😉
Jeg har tidligere fået lavet permanent makeup, men da jeg ikke ønsker dette længere, har jeg valgt at lade det forsvinde af sig selv. Det betyder så også, at mine optegnet bryn har trukket en del rødt pigment frem, så hvis jeg ikke har noget på mine bryn, så er de ret lyserøde. Ikke så pænt, og derfor tegner jeg dem også op hver dag. Det er vigtigt for mig, at det produkt jeg bruger har en god dækkeevne og er nemt at bruge – jeg har efterhånden prøver de fleste produkter såsom brynblyant, brynpudder, bryngelé osv., men ingen af disse produkter har været halvt så gode og halvt så nemme at bruge som Brow Extender II. Den dækker godt og det tager ingen tid at lave perfekte bryn. Max. 2-3 min, og så har du virkelig også brugt lang tid. 🙂 Hvis du ikke selv har prøvet dette produkt, så skal du skynde dig at få fingrene i det! 🙂 Produktet indeholder 50% fibre, 30% mineraler og ler og 20% urteekstrakt.

d3d1

Her ses forskellen med og uden mascara og optegnet bryn – den er ret markant, ikke? 🙂 Jeg har hverken brugt primer, vipperbukker eller lignende til mine vipper. Og det har ca. taget mig 1 min. at få disse bryn. Her har jeg brugt farven Ash Blonde, som er mere mørk end Light Blonde.

 

Er stort tak til Divaderme, for at lade mig teste disse super lækre og innovative produkter!

 

Love, T.

 

Ingen kommentarer til DIVADERME BROW EXTENDER & FIBER MASCARA

  • […] komme i nærheden af og jeg er vild med at prøve alt fra nye innovative produkter som Divaderme (læs mere her) til de mere klassiske brynkit, som dette fra Youngblood. Mange af jer kender nok Youngblood fra […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MAT NEGLELAK