MINE FAVORIT MATAS STYLING STRIBER

NYHEDER FRA RIMMEL LONDON

Et af mine ynglings budget-mærker er helt klart Rimmel London! Jeg syntes, at de har nogle rigtig gode produkter til meget fornuftige priser. Og kvaliteten af produkterne er også overraskende høj, især deres foundation, mascara og læbestifter er et hit hjemme hos mig. 🙂

Derfor blev jeg rigtig glad, da jeg så at de kommer med nye produkter i uge 44 – jubiii 🙂

For det første, så præsenterer de deres nye ansigt – og det er ingen mindre end Cara Delevingne. Sikke et scoop! Hun er en fantastisk pige med kant, som egentlig passer meget godt til Rimmel-mærket.

rim2

Sammen med Cara lancerer de selvfølgelig også et produkt, eller re-lancerer faktisk. Det er deres, næsten ikoniske mascara Scandaleyes, nu Scandaleyes Reloaded. Den kommer i en ny og bedre version, og nogen af de ting den lover, er følgende:

  • Ekstrem volumen
  • Ekstrem holdbarhed
  • Kan fjernes med varmt vand (det er dælme smart, og virker!)

Dernæst er børsten blevet en anelse mindre end den gamle, hvilket gør den nemmere at styre – især hvis man gerne vil have fat i vipperne helt inden ved roden.
Den kommer i alle Matas’ butikker fra uge 44, og koster 89,95 kr.

Den næste nyhed Rimmel kommer med i uge 44, er noget jeg personligt har ventet længe på fra dem – nemlig en øjenskyggepalette, eller faktisk hele 3 stk. af dem! 😉

rim1

Øjenskyggepaletter var jo det helt store sidste år omkring jul, så nogen kan måske mene at de er lidt sent på den – men bedre sent end aldrig 🙂 Og jeg syntes faktisk at de paletter de er kommet med her er ventetiden værd.
For det første, så koster de kun 99,95 kr. og man får altså 8 flotte skygger. Der er et fint mix af shimmer og matte øjenskygger, og de kan bruges både våde og tørre – så der er rig mulighed for at eksperimentere med forskellige effekter.
For det andet, så er de super pigmenteret og der er et lille spejl i paletten – så de har virkelig tænkt over detaljen!

Jeg syntes det helt klart er et julegave-hit, eller en sød lille adventsgave til sin mor, veninde eller datter.

 

Love, T.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

MINE FAVORIT MATAS STYLING STRIBER